Lydis is aanwezig op de Yealink stand en daarnaast staan er nog vele andere partners van Lydis.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
BARCELONA - 10 T/M 13 MEI 2022
Zien we jou op de Integrated Systems Europe (ISE)?

Onze excuses, er stond een foutje in de vorige mail die we over de ISE hebben gestuurd. Bij deze de juiste versie!

Op 10 t/m 13 mei vindt de ISE plaats in Barcelona, 's werelds grootste beurs voor AV- en systeemintegratieprofessionals. Wij als Lydis zullen ook aanwezig zijn! Zo zijn Cor Heide, Rosalie Heide en Gijsbert Zijlstra er en staan onze accountmanagers Marc Beems, Gino van den Broeck, Ricky Ong, Alexander Klomps en Tiemen Urban op de stand van Yealink (#2F450). Ga je naar de ISE en wil je een afspraak maken met één van ons? Dat kan via de button!
 
Heb je je nog niet aangemeld voor de ISE 2022? Via de speciale code RJGNQDKY kun je je via Yealink gratis registreren.  
Naast Yealink zijn er nog meer mooie merken waarmee Lydis samenwerkt aanwezig op de ISE. Je vindt ze op de volgende stands:
  • Dahua | Stand #3C100
  • 2N | Stand #2N620
  • Algo | Stand #2F550
  • ErgoXS | Stand #3P620
  • Patton | Stand #3Q50
 
STAND #2F450
Yealink

Yealink biedt een breed assortiment, bestaande uit o.a. videoconferentie, headsets, bureautelefoons en Microsoft Teams hardware.  Op ISE toont Yealink o.a. MeetingBoard, het interactieve scherm voor Microsoft Teams.
 
STAND #3C100
Dahua

Dahua is een vooroplopende provider van end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services. Op de ISE toont Dahua meerdere nieuwe elementen van hun productportfolio, waaronder:
  • Video wall + Control room solution
  • Indoor LED
  • Digital Signage
  • Whiteboard
 
STAND #2N620
2N

2N is de intercom expert en staat voor schaalbare intercom en toegangscontrole oplossingen. 2N biedt een breed assortiment intercoms, access units en indoor monitors
 
 
STAND #2F550
Algo
Algo is de toonaangevende fabrikant van o.a IP-audio signalering systemen. Algo luidsprekers zijn uitgerust met waardevolle functies als breedbandaudio, multicast functionaliteit, omgevingsgeluiddetectie en veilige SIP.
 
STAND #3P620
ErgoXS
ErgoXS is specialist in ophangsystemen voor (interactieve) schermen en biedt voor een elke situatie de juiste oplossing. Nieuw in het portfolio is Flexline, een complete line-up voor montage voor beeldschermen
 
 
 
STAND #3Q50
Patton
Je kunt Patton op de ISE vinden op de stand van Audinate. Met Patton kun je infrastructuren opbouwen voor verschillende communicatieoplossingen. Zoals bijvoorbeeld door middel van ESBC, beveiliging voor je netwerk, SIP-trunking en VPN servers. Nieuw is Dante AV: audio en video over IP.
 
Meer weten?
Heb je een vraag over het bovenstaande of wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst via info@lydis.com of telefonisch op +31 (0)36 20 20 120.
 
 
Daarom Lydis.
✔  Vandaag besteld, morgen in huis
  Beste prijskwaliteitverhouding
  Ruim 20 jaar ervaring
 
+31 (0)36 20 20 120
Op de hoogte blijven van Lydis?
Volg onze LinkedIn pagina

Linkedin
Download de Lydis app
Lydis Update #262

Onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Copyright 2018 © Lydis B.V.
All rights reserved.
Verzonden aan:
_t.e.s.t_@voorbeeld.nl
Afmelden nieuwsbrief
Lydis
Jool-Hulstraat 16
1327 HA Almere
Nederland

 

Email Marketing door ActiveCampaign